„Mikulás Kupa” Tehetségkutató olimpiai súlyemelő verseny

A Budapesti Súlyemelő Szövetség december 5.-én búcsúztatta a 2020. évet. Egy Tehetségkutató verseny keretében öt egyesület, közel félszáz sportolója, bizonyította rátermettségét. A helyszínt a MCCA GYM biztosította. A rendezők nagy figyelmet fordítottak a covid-19 vírus terjedésének megakadályozására, betartva minden előírást, és rendeletet, korlátozást.

A soroksári gyerekek, és felnőttek indultak a legnagyobb létszámban, a mezőny felét ők alkották. Valamennyi versenyzőnek Szűcs Endre az edzője, aki fizetés nélkül társadalmi munkában építi a közösséget, és ér el nemcsak sport, de a nevelés és a pedagógiai területén sikereket! Az Egyesület próbál dolgozni, és a szakmai feladatait ellátni, ebben a szülők, és a tagságunk viszi a terhet. Köszönet érte! De ez erőn felüli munkával, és anyagi teherrel párosul. Most, hogy a covid-19 vírus miatt leállt az amatőr sport, még az edzések megtartása is kihívás.

Várjuk támogatók jelentkezését (tel.: 06 70 5505030), akiknek fontos a gyerekek sikerélményeken alapuló sport általi nevelése. A közösség építés, az érték teremtés, az egészség megőrzés. Kérem, segítsék törekvéseinket, tehetséggondozó programjainkat, osztozzanak velünk a társadalmi felelősség vállalásban is! Ha van lehetőségük, kérjük, hogy bármilyen formában támogassák a közösségünket!

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *