Junior Országos Bajnokság

Szombathelyen, a Junior Országos Bajnokságon 26 egyesület, 89 sportolója mérte össze felkészültségét, október 16-17.-én. A Bajnokságon csak a minősített versenyzők indulhattak. A Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület versenyzői egy-egy ezüst, bronz, negyedik és ötödik helyezést értek el a döntőben. A Soroksáriak közül kiemelkedett Harasztovics Gergő aki a szakítást megnyerte. Ezután 8 kg-os előnnyel várta a lökést, a nála papíron erősebb riválisaival szemben. Gergő elszánt volt, de egy hiba miatt a második helyen végzett. Az ifjúsági országos bajnok Molnár Csongor, egy korosztállyal feljebb ötödik lett a junioroknál. A serdülő országos bajnok Molnár Botond pedig két korosztállyal feljebb tudott érmet szerezni, élete első U20-as bajnokságán. A junior Perjési Eszter, aki már a többiekhez hasonlóan kilenc éve emeli a súlyokat negyedik lett, azonos eredménnyel, mint a harmadik helyen végzett kecskeméti hölgy. Valamennyi versenyzőnek Szűcs Endre az edzője, aki fizetés nélkül társadalmi munkában építi a közösséget, és ér el nemcsak sport, de a nevelés és a pedagógiai területén sikereket!

Várjuk támogatók jelentkezését (tel.: 06 70 5505030), akiknek fontos a gyerekek sikerélményeken alapuló sport általi nevelése. A közösség építés, az érték teremtés, az egészség megőrzés területein partnereink lennének, és segíteni kívánják munkánkat.

Soroksáriak eredményei: Férfi junior korcsoport: 55 kg-os súlycsoport: III. hely: Molnár Botond 142 kg-os összetett eredmény. 81 kg-os súlycsoport: V. hely: Molnár Csongor 220 kg összetett eredmény, 89 kg-os s.cs.: II. hely: Harasztovics Gergő 236 kg ö.e. Női junior 64 kg-os s.cs.: IV. Perjési Eszter Noémi 115 kg-os ö.e.

Csordás Mihály

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *