Litvánia Panevezis Kupa nemzetközi súlyemelő klubverseny

Litvániában, Panevezis városában szerepeltek a Soroksári SSZSE fiatal tehetséges versenyzői 2018.09.6-8.-án. A versenyen való részvételt a szülők, és Szűcs Endre támogatásával sikerült megoldani. Bizalmat és ezzel lehetőséget, csak a legjobbak kaptak, ezen a versenyen is. Ők azok akik nem csak az edzéseken dolgoztak kimagaslóan, de az Egyesület közösségi munkájában is részt vállaltak.
A versenyen, hat ország sportolói léptek dobogóra. A soroksáriak valamennyi versenyzője önmagához mérten fejlődött. Köszönhető ez annak is, hogy az egész nyarat edzőtáborozással töltötték a fiatalok. Az edzőtáborozást az Európa 2024 IKSE, Soroksár Sportjáért Közalapítvány, és a Budapesti Súlyemelő Szövetség anyagi és szakmai támogatása tette lehetővé.
Panevezis Kupa, eredmények: A verseny súlycsoportonként volt lebonyolítva, de minden korosztályt együtt értékeltek! A 14 éves Molnár Csongor 69 kg-os kategóriában a harmadik lett, 167 kg-os összetett eredménnyel. A 85 kg-os 16 éves Harasztovics Gergő a negyedik lett 214 kg-os összetettel, míg a 13 éves Beleznai Gábor hetedikként végzett 165 kg-mal. Csordás Mihály 94 kg-osok között a negyedik helyen végzett 160 kg-os összetettel.

This entry was posted in Külföld, Versenyek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *