Országos súlyemelő verseny, soroksári rekordokkal

Folytatjuk tudósításunkat a 2014.11.08.-ai versenyről, az ott elért Soroksári eredményekkel.

A felnőtt versenyzők kiválóan küzdöttek, és mutattak példát fiataljainknak! Sajó Attila, aki az Egyesület első Országos Bajnoka volt 1996-ban, és négy Európa Bajnokság résztvevője volt, munka mellett is testsúlya közel kétszeresét tudta a feje fölé emelni!! Szűcs Petra, aki hat Európa Bajnokságon ért kiváló helyezéseket, továbbá az Ausztráliai Ifjúsági Olimpián, a negyedik helyen végzett 2013-ban, tanulás mellet még mindig a legjobbak között van. De ne felejtsük el azt sem, hogy Petra sumo sportágban: Európa Bajnok!! Petra Budapesten, az Orvosi Egyetemen másodéves hallgatója, kitűnő tanuló, évfolyam első! Beleznai Zsolt, akire mindig lehet számítani, most sem okozott csalódást. Zsolt értékes pontokat szerzett a szakosztályi pontversenyben. Csak úgy, mint a húsz éves Kalocsai László, akinek ez volt az utolsó utánpótlás versenye. A rutinos versenyzők mellett két 14 éves fiatalt is meg kell említenünk, (a többiekről már az előzőekben irtunk) akik egyéni csúcsot értek el: Perjési Ezster, és Varga Richárd. Szűcs Endre tanítványai újabb győzelmekkel, és csúcsokkal öregbítették kerületünk hírét. Az 1995-ben alapított egyesület húsz éves jubileumához érkezik a 2015. évben! A két évtizedes munkának legújabb gyümölcsei látszanak beérni minden nehézség ellenére. Széles az összefogás az Egyesületben, az Önkormányzat, szponzorok, aktívák, szülők, versenyzők tudják, most kell igazán kitartani! Ez az óriási erő, és szeretet adja a jövőt! Mindezek mellett az elmúlt 20 év fényében a Soroksári S.SZ.S.E.-ben sportolók, akik több ezren emlékezhetnek vissza, a közösségre, a nevelésre, a siker élményekre, az érték teremtésre, útravalót kaptak fiatalon a jövőjükhöz! Köszönet Szűcs Endrének, és kollégáinak, a munkáért és a kitartásért!!

(folyt. köv. Tehetségkutató eredmények, majd év értékelés.)

 

A Soroksáriak eredményei:

Serdülő nők (13-15 évesek): 44 kg-os súlycsoport: I. hely: Csipkés Erika (105 kg összetett eredménnyel, hat új országos csúccsal!). 48 kg-os s.cs. Horváth Adrienn (58 kg-os lökés). 58 kg-os s.cs. I. hely: Rigler Fanni (112 kg összetett eredménnyel). II. hely: Perjési Eszter (88 kg összetett eredménnyel).

Serdülő fiúk (13-15 évesek): 62 kg-os s.cs. I. hely: Kerekes Gergő (180 kg összetett eredménnyel). +85 kg-os s.cs.: I. hely: Varga Richárd (169 kg összetett eredménnyel).

Junior fiúk (18-20 évesek): 62 kg-os s.cs.: I. hely: Kalocsai László (152 kg összetett eredménnyel).

Felnőtt nők (21 év felett): 69 kg-os s.cs.: I. hely: Szűcs Petra (128 kg összetett eredménnyel).

Felnőtt férfiak (21 év felett): 62 kg-os s.cs.: I. hely: Sajó Attila (177 kg összetett eredménnyel). 69 kg-os s.cs.: III. hely: Copek Károly (200 kg összetett eredménnyel). 94 kg-os s.cs.: II. hely: Beleznai Zsolt (225 kg összetett eredménnyel).

 

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *