Nemzetközi emelések: Szerbia, Zombor

2023 október 21.-én Szerbiában szerepeltek a soroksári súlyemelők. A Vajdasági Súlyemelő Szövetség és a Zombori „Radnicki Sombor” sportegyesület kilencedik alkalommal rendezte meg a „Stevan Pista Gromilovics” emlékversenyt. Négy ország 29 versenyzője mérte meg erejét. A Budapesti Súlyemelő Szövetség által működtetett tehetséggondozó és fejlesztő programnak ezen az állomásán, a közel száz fős utánpótlás bázisból, nyolc kezdő vehetett részt a nemzetközi versenyen. A 8-11 éves gyerekek, Orbán Dóra, Répási Szófia, Gellén Kálmán Levente, Kusmitszki Ádám, Tóth Botond, Jenei Balázs, Kosztolni Gergő, Becz Botond nagy izgalommal, és még nagyobb élményekkel, zárták a versenyt, mindenki éremmel térhetett haza. Mindenki egyéni csúcsokat ért el! Sokat fejlődtek, sikerélményt éltek át külföldön. Színvonalas verseny, és kitűnő vendéglátásban volt része a delegációnak. A versenyen való részvétel a Szülők támogatásával jöhetett létre!

A tehetséggondozó programban résztvevő Iskolák pedagógusainak, és a Szülőknek a segítsége nélkülözhetetlen, a sikeres fejlesztő munkához. Mert a legfontosabb, hogy a tanulók a program során, motorikus fejlesztő gyakorlatokon túl, sokat tanuljanak, és tapasztaljanak a közösségi létről, az értékteremtésről. Jobban megismerik önmagukat, és fejlődnek testben, és lélekben egyaránt. Cél a sikeres felnőtté válás!

Várjuk támogatók jelentkezését, akiknek fontos a gyerekek sikerélményeken alapuló sport általi nevelése. A közösség építés, az érték teremtés, az egészség megőrzése. Kérem, segítsék törekvéseinket, tehetséggondozó programjainkat, osztozzanak velünk a társadalmi felelősség vállalásban is! Ha van lehetőségük, kérjük, hogy bármilyen formában támogassák a közösségünket!

Érdeklődjenek bátran a 06 70 5505030 számon Szűcs Endre szakedzőnél.

This entry was posted in Külföld, Versenyek and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *