Nemzetközi emelések: Szerbia, Zombor

2022 október 28-30 között Szerbiában szerepeltek a soroksári súlyemelők. A Vajdasági Súlyemelő Szövetség és a Zombori „Radnicki Sombor” sportegyesület versenyt rendezett „Stevan Pista Gromilovics” emlékére, ahol négy ország 28 versenyzője mérte meg erejét. A Budapesti Súlyemelő Szövetség által működtetett tehetséggondozó és fejlesztő programnak ezen az állomásán, a közel száz fős utánpótlás bázisból (öt helyszínen folyik a program, Budapesten és vidéken egyaránt!), nyolcan vehettek részt a nemzetközi versenyen. A Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület sportolói egyéniben érmeket, csapatban versenyben a negyedik helyet értéke el. Színvonalas verseny, és kitűnő vendéglátásban volt része a delegációnak. A versenyen való részvétel a Szülők (kiemelten köszönjük Fehér István munkáját!), és Szűcs Endre támogatásával jöhetett létre!

A fejlesztő programban résztvevő Iskolák pedagógusainak, és a Szülőknek a segítsége nélkülözhetetlen a sikeres fejlesztő munkához. Mert a legfontosabb, hogy a tanulók a program során, motorikus fejlesztő gyakorlatokon túl, sokat tanuljanak, és tapasztaljanak a közösségi létről, az értékteremtésről. Jobban megismerik önmagukat, és fejlődnek testben, és lélekben egyaránt. Cél a sikeres felnőtté válás!

Várjuk támogatók jelentkezését, akiknek fontos a gyerekek sikerélményeken alapuló sport általi nevelése. A közösség építés, az érték teremtés, az egészség megőrzése. Kérem, segítsék törekvéseinket, tehetséggondozó programjainkat, osztozzanak velünk a társadalmi felelősség vállalásban is! Ha van lehetőségük, kérjük, hogy bármilyen formában támogassák a közösségünket!

Érdeklődjenek bátran a 06 70 5505030 számon Szűcs Endre szakedzőnél.

This entry was posted in Külföld, Versenyek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *