Junior Országos Bajnokság 2022

Tamásiban, a Junior Országos Bajnokságon 21 egyesület, 62 sportolója mérte össze felkészültségét, szeptember 10.-én. A Bajnokságon csak a minősített versenyzők indulhattak. A Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület versenyzői egy-egy arany, ezüst, és negyedik helyezést értek el a döntőben. A Soroksáriak közül kiemelkedett Molnár Botond aki országos bajnok lett. Aranyérme az Egyesület súlyemelő szakosztályának 92 bajnoki címe. Molnár Csongor a második helyen végzett, míg Harasztovics Gergő negyedikként zárta a versenyt. Valamennyi versenyzőnek Szűcs Endre az edzője, aki fizetés nélkül társadalmi munkában építi a közösséget, és ér el nemcsak sport, de a nevelés és a pedagógiai területén sikereket!

Várjuk támogatók jelentkezését (tel.: 06 70 5505030), akiknek fontos a gyerekek sikerélményeken alapuló sport általi nevelése. A közösség építés, az érték teremtés, az egészség megőrzés területein partnereink lennének, és segíteni kívánják munkánkat.

Soroksáriak eredményei: Férfi junior korcsoport: 55 kg-os súlycsoport: I. hely: Molnár Botond 152 kg-os összetett eredmény. 81 kg-os súlycsoport: II. hely: Molnár Csongor 214 kg összetett eredmény, 89 kg-os s.cs.: IV. hely: Harasztovics Gergő 226 kg ö.e.

Csordás Mihály

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *