Edzőtábor 2022

Budapest Kupa

A Budapesti Súlyemelő Szövetség edzőtábort szervezett 2022.06.27-07.02. között Szabadszálláson. A Fővárosi Önkormányzat ifjúsági üdülőjében már haza járnak a fővárosi súlyemelők. Az edzőtábort már nagyon várták a gyerekek. A szakmai munka során, az edzések mindenkinek a képzettsége szerint kerültek végrehajtásra. Napi négy edzés mellett sok játék, bicikli túra, városnézés, fagyizás, „Ki.mit-tud?”, medencézés, szalonnasütés stb. szerepelt az egy hetes programban.

Sokat fejlődtünk, testben és lélekben. Betekintést kaphattak a gyerekek az élsportolók életébe, megismerhették önmaguk határait, a közösségi létet, és nem utolsó sorban azt, hogy milyen televízió, és telefon nélkül létezni 🙂 . Továbbá önállónak lenni, és célok mentén haladni, dolgozni.

Az edzőtábort követte 2022.07.04.-én a Budapest Kupa, ahol 34 utánpótlás korú gyermek versenyzett, és szerzett sportélményeket!

Köszönjük a Szülők támogatását, Somfalvai Krisztina tanárnő, és Tóth Zsolt tanító áldozatos munkáját! Köszönjük Szűcs Endrének a program alkotójának kitartását, és lassan három évtizedes ingyenes munkáját, aki nélkül nem lenne ez a nagyszerű közösség, és lehetőség a gyerekeknek!

Köszönjük a Fővárosi Önkormányzat, és a Budapesti Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. támogatását és munkánk, valamint törekvéseink elismerését!

Motorikus fejlesztő programunkban 2022 évben, eddig több mint száz 7-15 éves tanuló kapcsolódott be, és lett ügyesebb, erősebb, fegyelmezettebb!!!

Dolgozunk tovább, értéket teremtünk, közösséget építünk!

Csordás Mihály BSSZ főtitkár

This entry was posted in Riport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *