BSSZ „Tehetségkutató” olimpiai súlyemelő verseny II. forduló 2022

Jászai Mari Általános Iskola első súlyemelő versenye

A Budapesti Súlyemelő Szövetség 2022 május 26.-án rendezte „Tehetségkutató” versenysorozatának ez évi második fordulóját. Monoron a Jászai Mari Általános Iskola adott otthont a fiatalok seregszemléjének. Nagy érdeklődés övezte a versenyt, hiszen az Iskola tanulói nagy létszámban ismerkednek az olimpiai súlyemelés alapjaival. Több mint ötven versenyző, közülük 32 utánpótláskorú volt jelen és erősítette a sportág bázisát. A versenyt Fővédnöke, aki nagy izgalommal szurkolta végig a versenyt, az Iskola igazgató asszonya, Faragóné Kisari Anna volt. A soroksári súlyemelők a legnagyobb létszámban indultak, és a mezőnyt szinte ők alkották. Szűcs Endre az egyesület elnöke, szakedző, továbbá a Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöke örömét fejezte ki, hogy sok fiatal tehetség mutathatta meg rátermettségét. A BSSZ és a Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület nem rendelkezik fizetett alkalmazottal, még költség térítést sem kap senki sem, ennek ellenére sokan dolgoznak mindkét szervezetben. Példa értékű, hogy fizetés nélkül társadalmi munkában építik a közösséget. Értéket teremtenek, a sport és a nevelés területén egyaránt. Köszönet érte! Köszönjük a Monori Jászai Mari Általános Iskola vezetésének, Tantestületének, és kiemelten Tóth Zsolt tanár úrnak a támogatását, amivel segítik a tanulóik testi-lelki fejlődést.

Várjuk több helyszínen azokat a fiatalokat akik, szeretnék kipróbálni az olimpiai súlyemelés sportágat, és bajnokok akarnak lenni! Helyszíneink, Budapesten: Soroksáron, Angyalföldön, Ferencvárosban. Pest megyében: Monoron és Dunaharasztin. Érdeklődjenek bátran a 06 70 5505030 számon Szűcs Endre szakedzőnél.

Várjuk támogatók jelentkezését (tel.: 06 70 5505030), akiknek fontos a gyerekek sikerélményeken alapuló sport általi nevelése. A közösség építés, az érték teremtés, az egészség megőrzése. Kérem, segítsék törekvéseinket, tehetséggondozó programjainkat, osztozzanak velünk a társadalmi felelősség vállalásban is! Ha van lehetőségük, kérjük, hogy bármilyen formában támogassák a közösségünket!

This entry was posted in Hazai versenyek, Tehetségkutató, Versenyek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *