Junior Országos Bajnokság

Szerencsen, a Junior Országos Bajnokságon 28 egyesület, 85 sportolója mérte össze felkészültségét, ahol csak a megfelelő szintet elért versenyzők indulhattak, november 9-10.-én. A Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület versenyzői 3 ezüst, és egy bronzérmet nyertek, továbbá negyedik, ötödik helyezéseknek is örülhettünk. Csipkés Erika, Harasztovics Gergő, és Varga Richárd egyéni csúcsaik közelében teljesítettek, lelkesen, magabiztosan versenyezve mindannyian ezüstérmet szereztek. A 15 éves Molnár Csongor az idősebbek között dobogós lehetett. Perjési Eszter, László Lili, és Muzellák Máté értékes pontokkal járulta hozzá, hogy a pontversenyben a Soroksáriak a kiváló harmadik helyet szerezték meg. Megelőzve sok olyan klubot ahol fizetett edzők dolgoznak, és a hazai szövetség kiemelt anyagi támogatását élvezik! Valamennyi versenyzőnek Szűcs Endre az edzője, aki fizetés nélkül társadalmi munkában építi a közösséget, és ér el nemcsak sport, de nevelési, pedagógiai sikereket is! Fontos elmondani, hogy az Egyesületben kedvezményesen lehet sportolni! Hazai és külföldi versenyeken lehet részt venni. 24 éve működik a kerületünkben a So.S.E, értéket teremtenek a sportban, és közösséget alkotnak az életben. Kicsik, és nagyok megtalálhatják önmagukat, kipróbálhatnak több sportágat is.

Soroksáriak eredményei: Férfi junior korcsoport.: 73 kg-os súlycsoport: IX. hely: Muzellák Máté 142 kg összetett eredmény, 81 kg-os s.cs.: III. hely: Molnár Csongor 187 kg ö.e., 96 kg-os s.cs.: II. hely: Harasztovics Gergő Tibor 229 kg ö.e. +109 kg-os s.cs.: II. hely: Varga Richárd 232 kg ö.e. Női junior  55 kg-os s.cs.: II. Csipkés Erika 126 kg-os ö.e. 64 kg-os s.cs.: IV. Perjési Eszter Noémi 112 kg-os ö.e. V. László Lili  Elvira 91 kg-os ö.e.

A So.S.E. várja a fiatalok, és a felnőttek jelentkezését, akik nem félnek a kihívásoktól, és a munkától! Szűcs Endre elnök, szakedző várja az érdeklődőket a Mikszáth Kálmán Általános Iskolában (1239 Bp. Sodronyos utca 28) személyesen hétfőn-szerdán-pénteken 16-17h között, vagy telefonon: 06 70 550 5030.

Csordás Mihály

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *