Súlyemelés Budapest Bajnokság 2017

A közel hetven éves hagyománnyal bíró Budapest Bajnokságot, február 25.-én rendezte meg a Budapesti Súlyemelő Szövetség. Tíz egyesület főleg utánpótlás sportolói mérték össze erejüket, és felkészültségüket. A Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület fiatalkorú sportolói tizenkilenc első helyezést, és számos érmes helyezést szereztek. Csipkés Erika ez évben is legjobb lett az abszolult női mezőnyben. Szűcs Endre a súlyemelő klub elnöke, edzője értékelte tanítványai teljesítményét: -„Lelkesen és nagy szorgalommal készültünk, az új évadra. A rutinos serdülő, és ifjúsági korú versenyzőim mellett, kezdő gyerekek is bemutatkoztak. Célunk továbbra is a sikerélmény biztosítása, az egészségmegőrzés, és a közösség építése. A rendszeres mozgást, edzéseket, foglakozásokat ebben az évben is ingyenesen biztosítjuk, csak úgy, mint az elmúlt 22 évben! Büszke vagyok a versenyzőimre, és a közösségünkre.”- zárta összefoglalóját a súlyemelők mestere. Gratulálunk, és további sikereket, sportélményeket kívánunk!

Budapest bajnoki címet szerzett: Csipkés Erika, Rigler Fanni, Perjési Eszter, Szűcs Petra, Harasztovics Gergő, Molnár Botond, Molnár Csongor, ifj. Szűcs Endre, Muzellák Máté, Perjési Benjámin, Beleznai Gábor, Báder Gábor, Kardos Richárd, Papp Noel, Somfalvai Balázs, Antaly Vajk, Papp Marcell, Szirtes Kleopátra. Ezüstérmet szerzett: Földvári Péter, Papp Noel. Bronzérmet szerzett: Csordás Mihály

K.ZS.

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *