Súlyos Hírek – Serdülő és ifjúsági korosztályok Országos Bajnoksága

Serdülő és ifjúsági korosztályok Országos Bajnoksága

A serdülő, és ifjúsági súlyemelők hazai legnagyobb versenyének Ászár városa adott otthont
október 5-6.-án. Az Országos Bajnokságon 22 egyesület, 88 sportolója mérte össze
felkészültségét, ahol csak a megfelelő szintet elért versenyzők indulhattak. A Soroksári
Súlyemelő és Szabadidősport Egyesület versenyzői 2 arany, és egy bronzérmet nyertek. A 15 éves Molnár Csongor megszerezte első bajnoki címét. Csongor hét éve edz szorgalmasan, nem ismer lehetetlent. Csak úgy, mint Harasztovics Gergő, aki megvédte az elmúlt évi bajnoki címét, és magabiztosan megszerezte az Egyesület súlyemelő szakosztályának 89. országos bajnoki érmét! Érdekesség, hogy valamennyi Bajnoknak Szűcs Endre volt az edzője. Fontos elmondani, hogy az Egyesületben kedvezményesen lehet sportolni! Hazai és külföldi versenyeken lehet részt venni. 24 éve működik a kerületünkben a So.S.E, értéket teremtenek a sportban, és közösséget alkotnak az életben. Kicsik, és nagyok megtalálhatják önmagukat, kipróbálhatnak több sportágat is.

Soroksáriak eredményei: Fiú U15 korcsoport.: 81 kg-os súlycsoport: I. hely: Molnár
Csongor 195 kg összetett eredmény, Női  serdülő 59 kg-os s.cs.: III. László Lili Elvira 89 kg- os ö.e. Fiú U17 korcsoport: 89 kg-os s.cs.: I. hely: Harasztovics Gergő 230 kg ö.e.

A So.S.E. várja a fiatalok, és a felnőttek jelentkezését, akik nem félnek a kihívásoktól, és a munkától! Szűcs Endre elnök, szakedző várja az érdeklődőket a Mikszáth Kálmán Általános Iskolában (1239 Bp. Sodronyos utca 28) személyesen hétfőn-szerdán-pénteken 16-17h között, vagy telefonon: 06 70 550 5030.

Csordás Mihály

This entry was posted in Hazai versenyek, Versenyek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *