Felhívás a Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöki tisztségének betöltésére

A Budapesti Súlyemelő Szövetség tisztújító közgyűlése 2011. év elején megválasztja a szövetség elnökét. A jelöltek közül az a személy kerül megválasztásra, akit a határozatképes közgyűlésen a szavazásra jogosultak több mint fele támogat.
Az elnök a szövetség legfőbb tisztségviselője, aki az elnökség közreműködésével irányítja és vezeti a szövetség tevékenységét. Az elnök a szövetség képviselője, tevékenységét társadalmi munkában végzi. Az elnök feladat és-hatásköréről a szövetség Alapszabályának 28.§-a rendelkezik.

Az elnöki tisztség betöltésére jelentkezhet az, aki:
1.) magyar állampolgár;
2.) cselekvőképes;
3.) erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik;
4.) írott programmal rendelkezik célkitűzéseiről,(melyben szerepel a szövetség képviselete és kapcsolatrendszerének bővítése, továbbá a szövetség anyagi stabilitásának megerősítése és fejlesztése) a megvalósításhoz szánt eszközökről és a sportág fejlesztéséről
5.) hozzájárul ahhoz, hogy írásos önéletrajzát és elnöki programját a Szövetség tagjai megismerhessék.

Jelentkezni levélben magyar nyelvű fényképes önéletrajzzal-ehhez mellékelve az elnöki programot és az erkölcsi bizonyítványt- lehet legkésőbb 2010. december 31. napjáig (postai bélyegző dátuma) az alábbi címen: Budapesti Súlyemelő Szövetség 1053 Budapest, Curia utca 3.
A borítékon tüntesse fel:
“Jelentkezés az elnöki tisztség betöltésére”

Budapest, 2010-10-05.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *