Eseménydús nyári hírek

Nem telt eseménytelenül a nyár egyesületünk számára, ezért egy hírcsokorba összegyűjtöttük a legfontosabb eseményeket.

Utánpótlás edzőtábor!
Budapesten körvonalazódik egy központi edzőtábor kialakítás, amelyet Szűcs Endre utánpótlásvezető szakmai útmutatása alapján alakít ki a szolgáltató!Az első reakciók a versenyzők részéről pozitívak hiszen a szállás, edzéslehetőség, és az étkezés elsőrangú. Ennek a központi táborunknak hirtelen olyan jó híre lett, hogy július 1-én megtekinti a MOB Héraklész program vezetője Tóth József úr és Dr. Bartha Csaba úr MOB sportigazgató helyettese.
Képek megtekinthetőek a Magyar Súlyemelő Szövetség oldalán!

Magyar sportakadémiát neveztek el a szovjet súlyemelőlegendáról
Az iregszemcsei súlyemelő akadémia és sportiskola a hétvégétől hivatalosan is David Rigert nevét viseli, aki díszvendégként lesz jelen a névadóünnepségen.
Bővebben a Magyar Súlyemelő Szövetség hírében!

Óvodás nem szigorlatozhat
Június 29-én, Tatabányán – a Földi Imre sportcsarnokban – rendezik az ifjúsági országos bajnokságot. Fontos állomás abban a felkészülési folyamatban, mely a szeptemberi litvániai Európa-bajnokságig tart. Szűcs Endre utánpótlás-vezetővel latolgattuk az esélyeket.
Az 1996. január 1-je és 2000. december 31. között született fiatalok seregszemléje lesz a tatabányai, ahol szigorú feltételek mellett lehet csak indulni. A szövetség szakmai útmutatásai alapján, minden súlycsoportban nevezési szinteket határoztak meg, és kizárólag azoknak a teljesítésével van lehetőség a nevezésre.
Teljes cikk elolvasható az utanpotlassport.hu oldalon!

Sorra dőltek az országos csúcsok
Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban rendezték az országos ifjúsági bajnokságot, melyen kiválóan szerepeltek a válogatottak. A közelgő Olimpiai Reménységek Versenye és az Eb előtt Szűcs Endre utánpótlásvezetővel elemeztük a történteket.
Néhány nappal ezelőtt az esélyeket latolgatva a szakember két sportolóra hívta fel a figyelmünket: Molnár Martinától és Simon Bencétől várta a legjobb eredményeket.
A cikk folytatódik az utanpotlasport.hu-n!

Olimpia Reménységek Versenye
Július 6-án került megrendezésre az Olimpia Reménységek Versenye a csehországi Holesov városában. A viadalon Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és a házigazda Csehország fiataljai mérkőztek meg egy grandiózus csapatversenyen. A magyar csapatot erősítette egyesületünk 16 éves versenyzője, Szűcs Endre, aki remek versenyzéssel 251kg-os összetett teljesítménnyel zárta az eseményt.
A végeredmény megtekinthető ide kattintva.

 

This entry was posted in Hazai versenyek, Külföld, Versenyek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *