Példaképek a XV. Soroksár Kupán

A Soroksár Kupa nemzetközi súlyemelő verseny egy fontos hagyománya, hogy elismert sportolók, a fiatalok példaképei is ellátogatnak hozzánk a közönség és a versenyzők nagy örömére.

A soroksáriak dobogóján köszönthettük Tóth Dániel testépítő világbajnokot, Arnold Klasszik 3. helyen végzett, profi licenses sportolót. Dani fergeteges műsorszámmal készült idén is, hatalmas örömet okozva ezzel a jelenlévőknek.  Dani látogatást tett edzőtermünkbe is, ahol ifjú versenyzőink gyűrűjébe gyakorlatokat rögtönzött, hatalmas élményt okozva ezzel a jövő bajnokainak. Dani műsorszáma megtekinthető ide kattintva.

Szintén tiszteletét tette Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok, szumó világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok. Sanyi megkapó stílusú előadásában beszélt a sport fontosságáról, a győzelem öröméről, a kitartásról és a küzdésről. Emelett még vicces anekdotákkal is elszórakoztatta a közönséget, feledhetetlen perceket okozva. Sanyi beszéde megtekinthető ide kattintva.

 

This entry was posted in Soroksár Kupa, Versenyek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *